Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyelvőrző Szalon 23.

2018. május 24., 18:0020:00

nyelvőrző szalon

A Nyelvőrző Szalon májusi estjét rendhagyó módon „házon kívül” kezdjük: Kiss Gábor, a Tinta könyvkiadó igazgatójának kezdeményezésére megkoszorúzzuk Szarvas Gábor szobrát.

17 órától gyülekezünk a Magyar Tudományos Akadémia előtt, Szarvas Gábor szobránál, majd 17.15-kor néhány méltató szó kíséretében elhelyezzük a tisztelet koszorúit. Ezután együtt átsétálunk a Józsa Judit Galériába, ahol 18 órai kezdettel meghallgatjuk aznapi vendégünk, Sudár Annamária előadóművész műsorát. Aki nem tud a koszorúzáson részt venni, az csatlakozzon hozzánk a galériában!

A házigazdák, Matula Ágnes és Kerekes Barnabás szeretettel várnak minden anyanyelvbarátot, a Nyelvőrző Szalon törzsvendégeit és minden új érdeklődőt.

Ezúton is felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tavaszi évadzáró találkozót június 23-án, szombaton A Magyar Nyelv Múzeumában tartjuk Széphalmon. Az autóbuszos kirándulásra május 24-ig lehet jelentkezni a Józsa Judit Galériában, hétköznapokon a galéria nyitva tartási idejében. Költségtérítés személyenként: 3.000 Ft, házaspároknak: 5.000 Ft. A kiránduláson ebédet is biztosítunk.

Csatlakozzon hozzánk, töltsünk együtt egy emlékezetes napot a tizedik évfordulóját ünneplő múzeumban!

Részletek

Dátum:
2018. május 24.
Időpont:
18:00 – 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,

Szervező

Anyanyelvápolók Szövetsége
Phone
+36 1 317 3062
Email
posta@anyanyelvapolo.hu
View Szervező Website

Helyszín

Józsa Judit Galéria
Városház utca 1.
Budapest, 1052 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website