Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny döntője

2020. május 22.2020. május 24.

általános iskolai diákok simonyi

Elmaradnak a Simonyi-verseny tavaszi fordulói
Tisztelt Tanárnő! Tisztelt Tanár Úr! Kedves Diák!

Köszönjük, hogy bekapcsolódtak a Simonyi Zsigmond helyesírási versenybe. Sajnálattal tájékoztatunk minden résztvevőt, hogy a járványhelyzet miatt elmaradnak a helyesírási verseny 2020. évi tavaszi fordulói, a magyarországi fővárosi és a megyei versenyek, a határon túli országos fordulók, valamint a májusi Kárpát-medencei döntő. Az elmaradt fordulókat nem tudjuk később megszervezni. Minderről természetesen a Támogatókat is értesítjük. A saját munkánkkal kapcsolatos feladatok ellátása miatt a jelen helyzetben nem tudunk online gyakorlóanyagot készíteni és közzétenni.

Köszönjük szépen megértésüket és eddigi áldozatos felkészítő munkájukat,  a diákoknak a felkészülést. A versennyel kapcsolatos, a következő tanévre vonatkozó híreket a nyár folyamán a verseny honlapján olvashatják. Jó egészséget és sok erőt kívánunk a továbbiakhoz!

A verseny központi szervezői:
Antalné Szabó Ágnes, Grund Ágnes és Petró Tímea

A verseny célja: az anyanyelv szeretetének erősítése, a tehetséggondozás, a tehetséges tanulók és a fejlesztő pedagógusok közötti Kárpát-medencei kapcsolatok támogatása. Célja továbbá a továbbtanuláshoz, a mindennapi élethez szükséges helyesírási készség fejlesztése, a helyesírási ismeretek bővítése. A verseny célja a helyesírási problémaérzékenység, valamint a digitális írástudás fejlesztése is.

További információk: simonyi-verseny.hu

Fotó: Designed by Pressfoto / Freepik

Részletek

Kezdés:
2020. május 22.
Vége:
2020. május 24.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
http://simonyi-verseny.hu

Helyszín

Eötvös Loránd Tudományegyetem – BTK
Múzeum krt. 4-6.
Budapest, 1088 Hungary
+ Google Térkép