Játék és nyelv

Anyanyelvi kalandtúra a magyar nyelv napján

2016. október 09. március 12th, 2017 Nincs hozzászólás

Fedezted fel már Budapestet irodalmi és magyar nyelvi vonatkozásában? Jártál már úgy egy múzeumkertben, hogy azt kerested, hol egy nyom a következő állomáshoz? A magyar nyelv napján most megteheted! Anyanyelvi kalandtúrára hívjuk és várjuk azokat, akik egy izgalmas vasárnapi programra vágynak, szeretnek játszani, és felfedeznék a várost kicsit más szemszögből… BETELT!

Anyanyelvi kalandtúrára hívjuk az érdeklődőket november 13-án, a magyar nyelv napján Budapesten. Különleges magyar nyelvi és irodalmi nyomkeresés indul Budapest belvárosában, kizárólag ezen a napon. Indulj el négy fős csapatoddal, keressétek a nyomokat az egyes helyszíneken, hogy megtudjátok, merre tovább.

Fedezzétek fel Budapest ismert és kevésbé ismert nevezetességeit, járjatok nyitott szemmel és figyeljetek a részletekre. Játék, kaland, nyomkeresés, városi séta, magyar nyelv és irodalom.

Kiknek ajánljuk?

Remek vasárnapi program, hogy együtt legyen a család; az iskolások játékosan hasznosíthatják azt a tudást, amit a magyar nyelvi és irodalom órán megszereztek; kalandos csapatépítő játék barátoknak, munkatársaknak.

Jelentkezés

Jelentkezni négy fős csapattal lehet. A jelentkezési lapon válaszd ki, hogy csapatoddal melyik idősávban szeretnétek elindulni a kalandtúrán. A játék időtartama kb. 2 óra.
A jelentkezőket e-mailben értesítjük, hogy pontosan mikor és honnan indul a kalandtúra. A részvétel ingyenes, de arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan részt tudtok venni a kiválasztott időpontban az anyanyelvi kalandtúrán. Jelentkezz most:

JELENTKEZÉS AZ ANYANYELVI KALANDTÚRÁRA

Jelentkezési határidő: 2016. november 10. 23:59. A férőhelyek száma korlátozott, így ha nem szeretnétek lemaradni, jelentkezzetek mielőbb! A férőhelyek száma betelt, további jelentkezéseket nem tudunk fogadni.

 

Leave a Reply