Közösség és nyelv

Csatlakozzanak hozzánk a magyar nyelv hete programjaira

2017. február 23. március 12th, 2017 Nincs hozzászólás

Felhívás a magyar nyelv hetére. Az Anyanyelvápolók Szövetsége a Tudományos Ismeretterjesztő Társulattal és helyi szervezeteivel karöltve több helyszínen rendezi meg az 51. magyar nyelv hetét, és ehhez szívesen fogad előadókat, programokat (ismeretterjesztő előadás, rendhagyó nyelvtanóra, vetélkedő, nyelvi játék, könyvbemutató stb.).

A TIT-tel egyeztetve 2017. április 24–28. között a következő megyékben és a fővárosban lesznek rendezvények: Pest, Tolna, Vas, Nógrád, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Komárom, Zala és Budapest.

Amennyiben előadóként szívesen részt vállalna az 51. magyar nyelv hete megrendezésében, kérjük, hogy a következő adatokat küldje el Kovács Zsuzsanna (kovacs.zsuzsanna@anyanyelvapolo.hu) részére:
név, elérhetőség (lakcím, e-mail cím), foglalkozás, a tervezett program címe (tömör bemutatása), a választott megye (vagy főváros).

Határidő: 2017. március 6.

A jelentkezők listájából a helyi TIT szervezetek választják ki a programjukba illeszthető előadókat és témákat, a kiválasztott előadókat közvetlenül ők kérik fel.

Köszönjük közreműködésüket!

Leave a Reply