Közösség és nyelv

Elindult az új anyanyelvápoló.hu

2013. november 24. június 10th, 2014 Nincs hozzászólás

Tisztelettel és szeretettel köszöntök mindenkit megújult oldalunkon!

Az Anyanyelvápolók Szövetsége immár több mint 10 éve van jelen az interneten. Ez idő alatt mindig igyekeztünk élni a legfrissebb és a legújabb technikai lehetőségekkel. Weboldalunk legutóbbi változatát 2009-ben készítettük, ami technikai szempontból mára kicsit elöregedett, ezért úgy döntöttük, hogy nyugdíjba küldjük. DSC_2493_k2Körülbelül egy hónapja kezdtünk el foglalkozni az új weboldal felépítésével, majd november 13-ára, a magyar nyelv napjára sikerült egy olyan állapotot elkészíteni, amely már bemutatható volt és így ígéretet tehettünk arra, hogy napokon belül elkészülünk és elindítjuk az új lapot. Most elérkeztünk ehhez a pillanathoz.

Az új oldal ún. reszponzív megjelenéssel rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy most már okostelefonon, táblagépen és számítógepeken egyaránt olvasható. Természetesen akadhatnak még hibák, de ezeket igyekszünk a legjobb tudásunk szerint javítani, valamint több olyan ötletünk, tervünk is van még, amiket a jövőben fogunk megvalósítani, így későbbre is tartogatunk még meglepetéseket.

Az anyanyelvápoló.hu az egyetlen olyan weboldal, amely tudósít az Anyanyelvápolók Szövetsége minden eseményről. Megígérhetem, hogy ez a következő években is így lesz.

Terjéki Tamás
főszerkesztő

Leave a Reply