Játék és nyelv

IX. Lázár Ervin Országos Anyanyelvi Verseny – versenyfelhívás

A szekszárdi Garay János Gimnázium a Pécsi Tudományegyetem Pedagógusképző Karával közös szervezésben meghirdeti a IX. Lázár Ervin Országos Anyanyelvi Versenyt 9–12. évfolyamos középiskolások számára. Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik kedvelik a nyelvi játékokat, az ötletességet,  kreativitást igénylő feladatokat, és szeretik a csapatmunkát, az együtt alkotást.

A versenyre 3 fős csapatok nevezhetnek, egy iskolából több csapat is indulhat.
Jelentkezni a gimnázium honlapján lehet: http://www.garayj.sulinet.hu/index.php?o=versenyek&l=lazar
Nevezési díj: 1500 Ft csapatonként. A nevezési díjat a Garay János Gimnázium Centenáriuma Alapítvány bankszámlaszámára (11746005-20008804) kérjük befizetni a jelentkezési határidőig, 2018. október 1-ig. A megjegyzés rovatba, kérjük, írják be az anyanyelvi verseny nevét, a jelentkezők iskolájának és a csapatnak a nevét.

A verseny 2 fordulóból áll. Az 1. forduló feladatait a versenyfelhívással együtt elektronikus levélben küldjük a középiskoláknak. Az 1. forduló feladatának megoldását a judokos[kukac]gmail.com e-mail címre várjuk, beküldési határidő: 2018. október 8.

A 2. fordulóba, a 2018. november 15-én tartandó szekszárdi döntőbe az 1. forduló eredménye alapján a legjobb 8–10 csapatot hívjuk be. A verseny 1–3. helyezettje értékes jutalmakban részesül.

Kapcsolódó dokumentumok:

Leave a Reply