Játék és nyelv

Járj Arany János lábnyomán – ingyenes kalandtúra a magyar nyelv hetén Budapesten

2017. április 04. április 20th, 2017 Egy hozzászólás

MEGTELT! Hol lakott Arany János? Tudod-e, hogy milyen helyszíneken járt, amikor Budapesten volt? Ott volt-e a Petőfi-szobor avatásán? Budapest Arany János szempontjából is izgalmas város, mi pedig egy ingyenes Arany-kalandtúrára hívjuk az érdeklődőket a magyar nyelv hetén.

Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából a magyar nyelv hetére egy izgalmas Arany-kalandtúrára hívjuk az érdeklődőket Budapesten. Különleges – Arany János életének helyszíneivel összefüggő – irodalmi nyomkeresés indul Budapest belvárosában, kizárólag a magyar nyelv hetén, április 25–29. között.

Kiváló program lehet akár iskolás csapatoknak, hogy egy interaktív irodalomóra keretén belül fedezzék fel Arany lábnyomát Budapesten. A két órás túra alatt gyarapíthatják tudásukat a csapatok, miközben játékosan gondolkodnak az anyanyelvi és irodalmi fejtörőkön.

Jelentkezés

Jelentkezni négyfős csapattal lehet. A részvétel a kalandtúrán ingyenes. A játék időtartama kb. 2 óra. MEGTELT!

A jelentkezéshez néhány adat megadására és a preferált indulási időpont kiválasztására van szükség. A jelentkezőket e-mailben értesítjük, hogy pontosan mikor és honnan indul a kalandtúra. A részvétel ingyenes, de arra kérünk mindenkit, hogy csak akkor jelentkezzen, ha biztosan részt tudnak venni a kiválasztott időpontban az anyanyelvi kalandtúrán.

Jelentkezési határidő: 2017. április 20. A férőhelyek száma korlátozott, így jelentkezzenek mielőbb, nehogy lemaradjanak!

Leave a Reply