Játék és nyelv

Anyanyelvi kalandtúra a magyar nyelv napján

Fedezted fel már Budapestet irodalmi és magyar nyelvi vonatkozásában? Jártál már úgy egy múzeumkertben, hogy azt kerested, hol egy nyom a következő állomáshoz? A magyar nyelv napján most megteheted! Anyanyelvi kalandtúrára hívjuk és várjuk azokat, akik egy izgalmas vasárnapi programra vágynak, szeretnek játszani, és felfedeznék a várost kicsit más szemszögből… BETELT!

Anyanyelvi kalandtúrára hívjuk az érdeklődőket november 13-án, a magyar nyelv napján Budapesten. Különleges magyar nyelvi és irodalmi nyomkeresés indul Budapest belvárosában, kizárólag ezen a napon. Indulj el négy fős csapatoddal, keressétek a nyomokat az egyes helyszíneken, hogy megtudjátok, merre tovább.

Fedezzétek fel Budapest ismert és kevésbé ismert nevezetességeit, járjatok nyitott szemmel és figyeljetek a részletekre. Játék, kaland, nyomkeresés, városi séta, magyar nyelv és irodalom.

Kiknek ajánljuk?

Remek vasárnapi program, hogy együtt legyen a család; az iskolások játékosan hasznosíthatják azt a tudást, amit a magyar nyelvi és irodalom órán megszereztek; kalandos csapatépítő játék barátoknak, munkatársaknak.

Jelentkezés

Jelentkezni négy fős csapattal lehet. A jelentkezési lapon válaszd ki, hogy csapatoddal melyik idősávban szeretnétek elindulni a kalandtúrán. A játék időtartama kb. 2 óra.
A jelentkezőket e-mailben értesítjük, hogy pontosan mikor és honnan indul a kalandtúra. A részvétel ingyenes, de arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan részt tudtok venni a kiválasztott időpontban az anyanyelvi kalandtúrán. Jelentkezz most:

JELENTKEZÉS AZ ANYANYELVI KALANDTÚRÁRA

Jelentkezési határidő: 2016. november 10. 23:59. A férőhelyek száma korlátozott, így ha nem szeretnétek lemaradni, jelentkezzetek mielőbb! A férőhelyek száma betelt, további jelentkezéseket nem tudunk fogadni.

 

Leave a Reply

Látogatása során cookie-kat használunk, amelyek segítenek testreszabott tartalmat megjeleníteni, személyes információkat azonban nem tárolnak. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. Részletek...